Ylvis på busstur igjennom Oslo

Tirsdag formiddag var det flere busspassasjerer som fikk seg en liten overraskelse langs Ring 2 i Oslo. En rød leddbuss fra Nobina merket med ”Ikke i trafikk” stoppet på vilkårlige holdeplasser og tok om bord passasjerer som ante fred og ingen fare. Om bord i bussen satt et helt storband, et stort kamerateam og Norges heteste komikere om dagen, nemlig Ylvisbrødrene.

I kveld kl. 21.30 er det premiere på storsatsningen ”I kveld med Ylvis – Live” på Folketeateret og TV Norge. Humorduoen fra Bergen er i gang med sin femte sesong av talkshowsuksessen ”I kveld med Ylvis”. Etter at sendingene begynte å sende direkte fra Folketeateret i Oslo, har oppslutningen rundt duoen og programmet blitt endre mer populært. I kveld er det premiere på ny sesong. Da Ylvis hadde premiere på sin sesong nr. 3, ble de verdensstjerner med ”The Fox”. Hva kan vi vente oss fra de kvikke bergenserne i kveld? Det vil tiden vise.

I dag har Ylvis innredet en leddbuss i Oslo som konsertlokale i forbindelse med kveldens TV-premiere. Det var VG-TV som inviterte til busstur i Oslo med de folkekjære revyartistene. Og mange møtte opp, selv om det var lite reklame om hvor og når bussen skulle kjøre. Bussen fra Nobina kjørte fra Majorstua til Frogner og til Carl Berner langs Ring 2 i formiddag. Bussen stoppet en gang i blant og tok med tilfeldig forbipasserende mennesker. Og for de som kom om bord i bussen for å høre superhitter som ”The Fox”, ”The Cabin” og ”Work it”, ble nok skuffet. På turen fikk vi høre nye slagere som ”Vi skal aldri miste kontakten”, ”Hvem i helvete er du” og ”fis”. Det var nemlig passasjerene i bussen, samt VGs lesere som bestemte tema på låtene, og Vegard og Bård måtte etter beste evne improvisere frem låter ut i fra temaene leserne og passasjerene kom med. Det gjorde de med stil etter beste evne, selv om balansen kunne bli litt dårlig under nedbremsing og fartsdumper i veien.

– Vil du være med på en busstur igjennom Oslo? Ingen ting er vel tryggere enn å bli med to dresskledde, ukjente menn på en buss til ukjent destinasjon, spør Vegard Ylvisåker til en tilfeldig forbipasserende person på gata.

Vi ønsker Ylvisbrødrene lykke til med kveldens premiere, og gleder oss til å følge vittighetene utover vinteren og våren! Husk å sett på TV Norge kl. 21.30 i kveld!