Vy Buss har kjøpt Geilo Turbusser

9. juli ble det klart at VY Buss har kjøpt Geilo Turbusser. Kjøpe inneholder både busser og eiendom. Geilo Turbusser vil bli driftet videre som eget merkenavn.

Geilo Turbusser blir nå et heleid selskap i Vy Buss. Dette ble klart under et styremøte den 9. juli. Grunnlegger Steinar Juvet har sammen med styret kommet til en enighet om å selge alle sine aksjer til Vy Buss.

«Det har vært flere intresenter i bildet, men Steinar har vært opptatt av å sikre ansattes arbeidasplass og merkenavnet Geilo Turbusser», skriver selskapet i en melding til de ansatte.

«Valget falt derfor på en solid aktør i bussbransjen. Geilo Turbusser vil bli videreført som eget merkenavn, men er fra nå et heleid selskap i Vy Buss», skriver de videre.

«Vi mener denne avgjørelsen kommer på et riktig tidspunkt i forhold til videre vekst og utvikling. Og vi har stor tro på ar de ansatte vil trives med Vy Buss som eier av selskapet», står det videre å lese.

Det ble samtidig klart at Vy Buss overtar ansvaret for alle ansatte, busser og administrasjonsbygg. Selskapet vil også bli driftet videre fra disse lokalene.

«Det er ny eiers sin målsetting at de ansatte ikke skal merke forskjell i arbeidshverdagen. Som en sikkerhet vil både Steinar Juvet og Jan Robert Juivet fortsette å jobbe i selskapet og i samme posisjon som tidligere».

Foto: Geilo Turbusser

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.