Volvo leverer nye flybusser i Oslo

Overrekkelse av nye flybusser

I dag var det duket for leveranse av 10 nye flybusser til Norgesbuss på Furubakken. Bussene som skal gå i trafikk mellom Oslo Lufthavn og Bekkestua settes i trafikk allerede i morgen. 

Mandag morgen møttes representanter fra Volvo og Flybussen til overrekkelse av nye busser hos Norgesbuss på Furubakken. Alle de nye bussene er av typen Volvo 9700 H med doble bakdører og bagasjehylle inne. Bussene er toakslet og utstyrt med en B11R-motor på 430 hk. Åpningen ble markert med uformelt mingel, fotografering og lett servering fra bagasjehyllen innvendig på en av de nyankomne bussene. 

Ruten mellom Bekkestua og Oslo er blitt kjørt med Volvo siden ruten startet i 1998. Forrige gang Flybussen kjøpte nye busser, ble ruten utstyrt med materiell fra Mercedes-Benz. Nå har Flybussen gått tilbake til Volvo, til stor glede for alle involverte. Sjåførene gleder seg til å få nye busser på ruten, og allerede i morgen kan kunder og sjåfører forvente seg en helt ny busshverdag. De nye bussene er dekorert i helt nye farger, og fusjonen mellom Flybussen og Flybussekspressen er endelig i mål. Nå blir det lik profil på alle Flybusser i Osloområdet.

Olav Berge Nesdal fra Volvo Norge var en av de fremmøtte ved dagens overrekkelse. Han kunne stolt vise frem de 10 nye bussene, og gleder seg til å kunne vise frem 14 nye busser på nyåret. Da er det Norgesbuss i Ringnesveien som får nye busser, altså rutene som trafikkerer Osloområdet og til flyplassen. 

– Vi gleder oss veldig til å få våre busser langs E6 mellom Oslo og Gardermoen igjen, sier Olav Berge Nesdal i Volvo Norge AS