verdens største pepperkakebuss? 

I Kristiansand står en unik buss utstilt på Agder Kollektivtrafikk AS sitt kunde sender. Den kan ikke kjøres, men derimot spises. Vi snakker om kanskje verdens største pepperkakebuss.

Like før jul ble kanskje verdens største spisbare pepperkakebuss bygget på AKT sitt kundesenter i Kristiansand. Bussen kan ikke kjøres, men derimot spises. 

I utgangspunktet var bussen heller litt tam der den stod brun og stor. Men etter at byens barn hadde fått fritt pyntet den, fremstod den som tidenes flotteste buss. Og barna storkoset seg der de hengte på nonstop og annet spisbar pynt. Bildet av de ansatte ved AKT ble det også plass til på den ene langsiden av bussen.

Om dette er verdens største pepperkakebuss finnes det dessverre ikke noen faktaopplysninger om, men nå før jul er det lov å ønske seg det. Flott er den iallefall. God jul! 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.