Ny dekkserie lansert

BFGoodrich, verdensledende produsent av off-road dekk i over 100 år, lanserer nå en ny serie av lastebil- og bussdekk i Europa.

Den europeiske lanseringen markerer BFGoodrich-lastebildekk som et globalt merke med verdensomspennende dekning, som i tillegg inkluderer tjenester for service og støtte for lastebilbrukere. Det nye sortimentet vil være tilgjengelig fra tidlig 2018 og inkluderer dekk som er tilpasset alle segmenter av lastebil- og bussdekkmarkedet; langdistanse, regional, on-/off-road og bykjøring for bruk i alle sesonger.

BFGoodrich begynte å lage dekk i Akron, Ohio i USA i 1870, og har solgt lastebildekk i over 80 år. Merket er godt etablert på markedet for lastebildekk over hele verden, og selger over 1,6 millioner dekk per år – overalt utenom i Europa. Denne kunngjøringen kompletterer bildet av BFGoodrich som et globalt merke innenfor personbil, 4×4 og lastebildekk!

Den nye 53-dekkserien av styre-, driv- og tilhengerdekk er produsert i Europa, for europeiske flåter på europeiske veier, og er designet for å møte sluttbrukerens krav. Serien vil bli tilgjengelig i fire ulike hjuldiametere – 15”, 17,5”, 19,5” og 22,5”. Den nye serien dekker alle de viktigste lastebilsegmentene, og alle dekkene er M+S og/eller 3PMSF-merket for å opprettholde optimalt grep og mobilitet uansett værforhold.

BFGoodrich Urban Control; er spesielt tilpasset passasjerbusser, og er et trygt dekk som produserer lite støy. Det har ekstra sideveggbeskyttelse og er utstyrt med en RFID-chip for enkelt dekkvedlikehold og lagerstyring.

• Den nye BFGoodrich-dekkserien kan mønsterskjæres og regummieres.
• BFGoodrich har så stor tro på produktet at den nye serien blir lansert med en 100 prosent fornøydgaranti i 2018 – for de første 100 dagene av bruk.
• BFGoodrich Good Project – hjelper sjåfører, som også er eiere, ved å gi nye firmaer muligheten til å vinne et sett med seks dekk for lastebilen hver tredje måned, samtidig som de etablerer sitt nye firma.
• Fra Baja til Dakar – motorsport og racing er en del av BFGoodrich sitt DNA og i 2018 vil BFGoodrich bli offisiell dekkleverandør[1] for den nye Formule Trucks-serien basert på Renault Trucks.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.