VDL Citea Electric fyller 6 år i dag

På UITP konferansen i Genève i slutten av mai 2013 så VDL Citea Electric dagens lys for første gang. Dette er nå nøyaktig seks år siden.

Det er en stor dag for VDL Citea SLF-120 electric. Den kan i dag feire seks år. Dette var starten på den elektriske suksessen til den nederlandske bussprodusenten VDL. Sist søndag ble seks av disse satt i trafikk i Oslo og i månedene fremover skal flere og flere settes inn.

Det var under kollektivtransport konferansen til UITP i 2013 at VDL Citea SLF-120 så dagens lys. Denne konferansen ble da avholdt i Genève.

Om under to uker så åpner dørene til årets store UITP konferanse i Stockholm. Her vil VDL være tilstede med flere av sine modeller og det blir også muligheter for å høre mer om fremtidens mobilitetsløsninger.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.