Ungdom til du er 29år

Nå tilbyr Nettbuss Express ungdomsbillett helt til du er fylt 29 år.

– Vi feirer sommeren og ungdommen, sier konserndirektør Ståle Nistov i Nettbuss Express.

Fokus på ungdommen
Nettbuss forlenger ungdomstiden til sine passasjerer med å tilby ungdomsbilletter helt til det året man fyller 29 år.

– Ungdommen er fremtiden, de er mer miljøbevisste og reiser mer med buss. Derfor satser vi i Nettbuss Express på de, og med å forlenge ungdomstiden tar vi våre kunder på alvor, sier Nistov.
Nettbuss Express samarbeider også med ungdomsfestivalen Hove som pågår i disse dager utenfor Arendal.

Ungdom i Norden
Ved inngangen til sommeren knyttet Nettbuss Express hele Distrikts-Norge sammen med storbyer som Oslo, Göteborg, Malmö og København i ett nettverk.
– Vi har tatt omfattende grep for å bedre tilbudet til passasjerer, sier Nistov.
Bussene har gratis Wi-Fi, og kan følge i sanntid, og billigste billetter kjøpes på nettet. Nettbuss transporter seks millioner passasjerer hvert år med det nye merkenavnet.
Det betyr at Sørlandsekspressen, Møre-Ekspressen, Nordfjordekspressen, Hallingbussen og Sogn og Fjordane-ekspressen fortsetter med uforminsket styrke.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.