Trøndebilane 100% eier av Gauldal-Østerdal Buss

Rorøs Kommune har bestemt seg for å selge aksjene de har i Gauldal-Østerdal Buss AS. Trønderbilane AS som i dag eier selskapet sammen med Røros kommune, blir da eneeier i selskapet.

Kjøpesummen som er 8.1 millioner kroner ønsker Røros kommune å sette inn i kapitalfondet deres. Det lå lenge i kortene at Røros kommune ønsket å selge de siste aksjene i selskapet. Nå er det bestemt at selskapet skal selges ut av kommunen. Og kjøperen er Trønderbilane AS som allerede er medeiere i selskapet.

Trønderbilane AS er 100 prosent eid av Torghatten ASA som også eier en rekke andre busselskaper landet rundt. Nå blir de også 100 prosent eier av Gauldal-Østerdal Buss AS.

– Planene for selskapet forandres ikke – det er snakk om å legge til rette for  en god utvikling framover. Ved å forene kreftene kan vi stå sterkere i  konkurransen, sier Vidar Kjesbus hos Trønderbilane AS til Arbeidets Rett. Han tror ikke ansatte i Gauldal-Østerdal buss skal merke noen stor forskjell.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.