Trenger 160 nye bussjåfører

Det store busselskapet Unibuss skal kjøre langt flere avganger i tiden fremover og søker etter pålitelige og serviceinnstilte bussjåfører.

Unibuss åpner nå dørene for hele 160 nye fulltidssjåfører og sommervikarer til garasjer i Oslo Syd, Lillestrøm og Nannestad. Kollektivtrafikken er i voldsom vekst i mange områder, og stadig utvides rutetilbudet og antall avganger. I fjor høst ansatte Unibuss 130 nye førere i løpet av to måneder, femti av de i løpet av to uker. Nå skal altså ytterligere 160 på plass i selskapet som totalt teller nesten to tusen ansatte.

– Vi er midt i en omfattende rekrutteringskampanje og merker stor interesse for fulltidsstillingene våre. Det er tydelig at mange verdsetter en fast stilling som bussjåfør med gode betingelser, sier Ina Helen Østby, kommunikasjonssjef i Unibuss.

Lokker sommervikarer med aircondition
I tillegg til faste fulltidsstillinger, ser Unibuss etter deg som har busslappen og kunne tenke deg sommerjobb med aircondition.

– Sommermånedene byr på en fin jobbhverdag for sjåfører som er på utkikk etter sommerjobb. Det er ikke mange arbeidsgivere som kan lokke med sommerjobb med klimaanlegg, sier Østby humoristisk.

Som bussfører har man stort ansvar for å bringe kunder trygt frem, og Unibuss vil ha med de sjåførene som ønsker å bidra til en god reise også videre når sommeren er omme.

– Hos Unibuss er det gode jobbmuligheter. Vi gleder oss over at flere velger å reise kollektivt, og tar utfordringen med å rekruttere mange nok, gode nok nye bussjåfører på kort tid på strak arm! sier Østby.

Ansettelseskampanjen løper noen uker til. Gitt den pågående interessen og at Unibuss ansetter forløpende i ukene fremover oppfordrer Unibuss alle gode sjåfører med busslappen til å søke så raskt som mulig.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.