Tre busser fikk kjøreforbud – to sjåfører uten gyldig førerkort

Statens Vegvesen stanset tre busser som var på vei ut av landet. To av bussene fikk kjøreforbud, da to sjåfører ikke hadde gyldig førerkort.

Tre Volvo 9700 med prøvekjennmerke ble stanset på E14 like ved svenskegrensen. Bussene var på vei ut av landet og hadde destinasjon Estland. Alle tre bussene var utstyrt med prøvekjennmerke og kjørte tomme.

To av bussene fikk kjøreforbud da det viste seg at sjåførene på disse ikke hadde gyldig førerkort. Bussene ble stående frem til nye sjåføerer med gyldig førerkort ankommer.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.