Transport 2023

Torsdag åpnet Transport 2023 dørene til årets kanskje viktigste transportmesse for transportbransjen i norden. Bussmagasinet er tilstede og vil dekke messen, med spesiell fokus på persontransport.

350 utstiller med alt fra buss, lastebil, vare og utstyrt er fordelt på hele 14 haller i byen Herning i Danmark. Dette er en stor og viktig messe og møteplass for bransjen.

Bussmagasinet har tradisjon med å dekke denne messen og i år er ikke noe unntak. Både redaktør Tom Terjesen og Magne Håheim er tilsteder.

I en egen hall har organisasjonen Dansk Persontransport samlet bussbransjen. Her finner vi Daimler med Mercedes-Benz og Setra busser. Eurobus Nordic er på plass med Golden Dragon. YesEU med Youtong, Ebusco, Iveco, Isuzu, MAN og Baulas er også tilstede.

Tilbakemelding fra utstillere er at det har vært godt med folk innom på åpningsdagen og det er en god messe.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.