Transport 2016 – 9. til 11. juni

Nå har dørene åpnet for bestilling av standplass til neste års store begivenhet. Transport 2016 i Lillestrøm går av stabelen 9. til 11. juni neste år og her skal hele bransjen samles. Det er den 11. messen i rekken.

Til neste år er det hele fem år siden sist det var transportmesse i hallene i Lillestrøm. Transport 2011 trakk over 18.500 besøkende og var en suksess. Nå gjentar Norges Lastebileierforbund suksessen sammen med Norges Varemesse og Bilimportørenes Landsforbund.

Den 9. juni åpner dørene på Norges Varemesse Lillestrøm og her vil publikum få oppleve busser, lastebiler, varebiler, samt alt av leverandører på en og samme plass.

Hele 98 prosent av de besøkende i 2011 har i en undersøkelse sagt at de vil besøke messen igjen. 78 prosent hadde et godt inntrykk av messen i 2011 og hele 82 prosent av de besøkende vil anbefale messen til andre.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.