Tinlundbarnehage med egen buss

I dag kunne Tinlundbarnehage er den første barnehagen i Østfold med egen spesialdesignet buss. I dag innviet barna bussen med en tur til en bondegård.

Bussen, en Scania kitokori spesialbygget som barnehagebuss ble innviet på riktig måte med barn som ville på tur. Første turen gikk til en bondegår som barna gjerne ville besøke.

– Den er fin! Og det er fint at den har kommet i dag, sier fem år gamle Thea,  før hun raskt får samtykkende nikk fra Timian (4) og Victor Alexander til sa.no

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.