Måtte amputere armen etter bussulykke

En 45 år gammel kvinne måtte amputere armen etter at hun sist lørdag havnet under forhjulet på en rutebuss på Bærums Verk.

– To personer i et følge på flere forsøkte å krysse gaten for å komme til holdeplassen på den andre siden. Sjåføren i ulykkesbussen så ikke de to som sto midt ute i gaten. Den ene av de to forsøkte å trekke den andre vekk, men rakk det ikke i tide. Vedkommende ble truffet av bussens høyre side og dratt under bussen, sier politiførstebetjent ved krimvakten, Sverre Stenersen til Budstikka.

Kvinnens arm lot seg ikke redde og måtte kort tid etter amputeres.

– Vi er egentlig ikke noe nærmere å ha et hendelsesforløp. Vi skal gå igjennom flere videobilder fra andre busser som var i området, i tillegg til å gjennomføre nye vitneavhør, forteller politiførstebetjent ved etterforskningsavdelingen på Bærum politistasjon, Bjørn Egil Drangevåg.

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.