Tilbake som Setraselger – og i tillegg Mercedes-Benz

Christian Hansen var den som løftet Setra til nye salgsrekorder her i Norge. Nå er han tilbake ikke bare som salgssjef for Setra, men også for Mercedes-Benz.

Christian Hansen (42) er ansatt som salgssjef turbuss, med ansvar både for Mercedes-Benz og Setra, begge merkevarer i den øverste ligaen av turbussegmentet. 

Christian har lang og bred erfaring fra bilbransjen både fra verksted, ettermarked og salg, spesielt på tyngre kjøretøy.

I 2003 begynte han hos RSA som mekaniker på tungbil. Etter flere ulike stillinger hos RSA fikk han etter hvert det totale ansvarsområdet for bussimport, salg av buss, verksted og lokalt delelager i Drammen, samt oppgaven med å etablere serviceverksteder rundt i Norge. RSA hadde da importagenturer for Setra busser, et «top of the line» bussmerke i porteføljen fra Daimler AG.

Christian kjenner både, Daimler, produktene og kundene svært godt gjennom mange år i bussbransjen. Bertel O. Steen AS overtok import- og salgsrettigheter for det komplette Setra-programmet 1. mai 2017.

Christian kommer nå sist fra VY Buss Drammen hvor han har vært ansatt i 2 år.

«Når det nå skal satses med ny organisering i Bertel O Steen Lastebil og Buss føler jeg at dette virkelig er å gå riktig vei. Jeg har alltid hatt kunden i fokus, og da jeg fikk muligheten å være en del av denne satsningen var valget enkelt», sier Christian Hansen, som begynner i sin nye stilling 1. september.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.