Tide vinner nok en kontrakt i Troms

Tide har mottatt melding fra Troms Fylkestrafikk om at selskapet er tildelt kontrakt for busskjøring i Midt Troms med oppstart 1. august 2019.

Kontrakten på totalt 3,4 millioner rutekilometer omfatter lokalrutekjøring i Midt Troms, herunder Senja, Finnsnes og Bardufoss og ekspressbuss mellom Narvik og Tromsø. Tide forventer at om lag 100 busser skal settes inn i driften.

Kontrakten har en varighet på 9 år med ytterligere 3 års opsjon og kontraktsverdien anslås til 1,6 milliarder kroner.

– Vi i Tide er veldig glade og fornøyde med å bli tildelt også denne busskontrakten fra Troms Fylkestrafikk. Sammen med kontrakten som Tide vant tidligere i år for Tromsø, vil vi nå få en enda bedre mulighet til å bygge opp en god og solid bussvirksomhet i Nord-Norge, sier konsernsjef Roger Harkestad.

Han legger til at tildelingen av kontrakten i Midt Troms passer godt inn i selskapets vekstambisjoner. Tide vil etter inngåelse av kontrakten ha en ordrereserve inkludert opsjoner på 26,4 milliarder kroner.

Det er 10 dagers karantenetid for kontrakten, slik at kontraktsignering vil først finne sted etter det.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.