Tide kjøper Turbuss Vest

Tide har ambisjoner om vekst i markedet og har nå kjøpt opp Turbuss Vest. Selskapet skal drives videre som eget selskap.

– Tide har ambisjoner om vekst i de markedene vi er i. Vi synes Turbuss Vest er et spennende selskap, som har dokumentert over tid deres evene til å lykkes innen kommersielle segmenter inn i Tides tanker i andre geografiske områder, samt at vi vurdere det til å være synergier mellom selskapene, Sier konsernsjef Roger Harkestad i Tide ASA.

Fredag morgen fikk ansatte i de to selskapene beskjed om at Tide Buss AS har kjøpt opp Turbuss Vest. Selskapene skal drives videre som seperate selskaper, men Harkestad sier at det skal på sikt vurderes å samkjøre arbeidsoppgaver.

roger2– Turbuss Vest vil drive videre som et selstendig selskap, men vi vil naturligvis vurdere om det er enkelte arbeidsområder som kan samordnes ettervært som vi blir enda bedre kjent med selskapet og de ansatte.

Foto: Henning Fjeld (Turbuss Vest)

Foto av Roger Harkestad: Vidar Langeland

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.