Ny direktør hos Nobina Norge

Jan Volsdal blir ny adm. dir. for Nobina Norge og medlem av Nobinas konsernledelse. Jan Volsdal kommer fra stillingen som adm. dir. på Bring Cargo AS.

Innen 1. mai 2017 vil Jan Volsdal tiltre som adm. dir. for Nobina Norge AS. Nobina er Nordens største og det mest erfarne kollektivtrafikkselskap innenfor buss og transporterer over en million mennesker daglig i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

– Det gleder meg at vi å få Jan Volsdal til Nobinakonsernet. Han tar med seg mange års ledererfaring og har både dyp og bred kunnskap fra transport og logistikk både i Norge og internasjonalt. Jan blir et verdifullt tilskudd til vårt norske selskap og for Nobinakonsernet, sier konsernsjef Ragnar Norbäck.

Jan Volsdal har lang ledererfaring fra flere lederstillinger innenfor logistikk, transport og finans. Jan Volsdal er sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU og er 41 år. Han tar over etter Philipp Engedal som går videre til Flytoget ved årsskiftet. Jon Hovde, økonomisjef for Nobina Norge, vil etter årsskiftet tre inn i rollen som fungerende adm. dir. for Nobina Norge inntil Jan tiltrer.

– Nobina, med sin markedsledende posisjon i Norden og lange erfaring av kollektivtrafikk er et svært interessant selskap. Kollektivtrafikken står for en viktig og bærekraftig utvikling i samfunnet og det er derfor spennende å få lov til å være med å kunne bidra til å gjøre en forskjell. Jeg ser frem imot å lede Nobinas arbeide i et marked med stort potensial sammen med Nobinas dyktige medarbeidere, sier Jan Volsdal.

Jan Volsdal er for tiden adm. dir. i Bring Cargo. Tidligere har Jan har blant annet innehatt flere lederstillinger i Bring og Posten Norge og før dette i Ringnes/Carlsberg.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.