Svenskeprisen påkjørt av buss

I morgentimene onsdag ble Prins Carl Philip av Sverige påkjørt bakfra av en buss. Han kjørte i sin Porsche Cayenne da han ble truffet av en buss i et lyskryss, melder Expressen.

Prins Carl Philip var på kjøretur i Stockholm onsdag morgen og stanset i et lyskryss da en rutebuss kjørte inn i hans Porsche Cayenne bakfra. Det ble en del materielle skader på bilen, men prinsen kom uskadd fra ulykken og tok seg en prat med bussjåføren om bord i bussen.

Slottet vil ikke si annet om ulykken enn at det gikk bra med prinsen.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.