Støtt Bussmagasinet med driften av nettsiden

Det å drive denne nettsiden er kostbart og tidkrevende. bussmagasinet.no skal forbli en side hvor en ikke behøver å betale seg inn for å lese artikkelene. Men vi håper dere kan vurdere å støtte arbeidet vårt økonomisk. Vipps til #130557 det som føles riktig.

Siden 2002 har Bussmagasinet eksistert i papirutgave og vi var tidlig på nett. I de siste årene har hele bladbransjen merket at det å tegne abonnement på papirutgave ikke lenger er økende. Tallene flater ut og flere benytter seg av nettsidene.

Bussmagasinet har alltid hatt en tanke om å holde nettsiden gratis for leserne. Derfor finner en alltid flere og mer omfattende artikler kun på trykk i papirutgaven. Og de mer dagsferske nyhetene på nettsiden.

I dag finnes Bussmagasinet på papir, nettside, YouTube, Facebook og Instagram. TV-kanalen er aktiv og her lanserer vi nye videoer vær måned. Dette er også en gratis kanal.

Men det å drive en nettside er kostbart. Med synkende inntekt via abonnement på papirutgaven og større ønske om å gi dere ferske nyheter, så må en finne andre kanaler for å dekke inn noen av kostnadene.

Det å å få inn flere annonsører på nettsiden jobbes det kontinuerlig med, men det er krevende. Bransjen tror fremdeles på trykt media (heldigvis), men en kan håpe de også vil tro på nettet.

Så ønsker du en levende nettside som gir dere de viktigste nyhetene fra bussbransjen først, så støtt oss. Ta kontakt for annonseplassering til en gunstig månedspris.

Er du fast leser av Bussmagasinet på nett så kan du støtte oss med å benytte vipps. Velg kjøp og Betal. Slå inn #130557 og legg inn ønsket beløp. Dette er en engangsbetaling der og da.

Ønskes det en fast betaling, så kan det sendes faktura som også kan avskrives for dem som driver bedrift. Ta kontakt på mail: post@bussmagasinet.no

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.