Metrobuss brenner i Trondheim

Fredag morgen begynte det å brenne i en Metrobuss på bussdepot på Sandmoen i Trondheim. Nødetater er på stedet.

Det er Adressa som melder om at det brenner i en Van Hool ExquiCity 24 meter lang Metrobuss på bussdepot i Trondheim. I følge vitner på stedet så er bussen i full fyr.

«Det er en av Vy sine metrobusser som begynte å brenne. Brannen er slukket nå», Sier Grethe Opsal, direktør kommunikasjon og drift hos AtB.

«Bussen sto parkert på bussdepot på Sandmoen. Og ingen er skadet i brannen og heller ingen spredning til andre busser. Det er foreløpig for tidlig å si hva årsaken er», avslutter Opsal.

Det var et forbipasserende vitne som meldte i fra om at bussen brant.

Brannvesenet er på stedet og arbeider med slukke brannen.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.