Store utfordringer for kollektivtransporten på Østlandet

Onsdag formiddag så ber Politiet folk holde seg hjemme, da det er store utfordringer i trafikken. Alle bussene i Bærum er innstilt onsdag formiddag.

Dårlig sikt, mye snø og vind gjør all transport krevende. Flere busser har kjørt seg fast og både tog og trikk opplever problemer.

Det største snøfallet har Vestfold og Østfold gått, men også Oslo og omegn fått mye snø og vind. Det har gitt mye problemer i kollektivtrafikken og onsdag formiddag bestemte Ruter seg for å stanse all busstransport i Bærum. De anbefaler folk å heller ta tog eller t-bane frem til været gir seg.

Meteorologisk institutt sier at været vil bedre seg allerede tidlig ettermiddag. Da vil den flytte seg lenger nord, men vinden vil gi seg endel.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.