Stor interesse for pluss-busser

– Begge Setra bussene er utleid og den ene Volvoen, sier en storfornøyd Rune Holtan hos Pluss Truck Sales & Rental AS. Nå ønsker han innspill fra bransjen på hvilke merker de skal satse på inn i fremtiden.

Pluss kan i dag melde om en upåklagelig interesse for start av bussutleie hos Pluss Truck Sales & Rental AS. Daglig leder Rune Holtan sier til Bussmagasinet at tre av fire busser er allerede utleid og at de nå jobber med å evaluere hva slags busser som Pluss skal sitte inne med på lager for fremtiden.

– Vi er åpne for innspill fra bransjen, sier Holtan.

I dag har Pluss fire busser for utleie. To Setra ComfortClass og to Volvo 9700HD. Tre av fire busser er allerede utleid og interessen er stor.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.