Starter prosessen med å finne ny direktør

Nobina AS går nå i gang med prosessen med å finne en arvtaker etter Jan Volsdal. Jan Volsdal vil som kjent gå over i en ny direktørstilling hos Torgatten innen kort tid.

«For øyeblikket vil nåværende administrerende direktør fortsette i sin rolle mens vi igangsetter en grundig rekrutteringsprosess for å finne en passende etterfølger», sier HR direktør Hans Wilhelm Storrøsten hos Nobina AS.

Forleden ble det klart at dagens direktør, Jan Volsdal vil forlate Nobina AS for å begynne som direktør hos Torghatten. Volsdal har lang fartstid i Nobina AS og har vært med å forme selskapet slik en kjenner det i dag. Nå starter prosessen med å finne hans arvtaker.

«Vi er opptatt av å finne en kandidat med riktig kompetanse og erfaring som kan bygge videre på selskapets suksesser og drive Nobina videre fremover. Vi gir full støtte til Jan Volsdal i mellomtiden og skal sørge for en jevn overgang når tiden er inne for å overlate ansvaret til ny leder», avslutter Storrøsten.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.