Full fokus på buss

Busselgeren hos Iveco Bus, Dagfinn Sollid Heitmann vil fortsette å selge både store og små busser til kunder i Norden.

Forleden ble det klart at svenske Hedin Mobility Group tar over salg av Iveco lastebiler, varebiler og minibusser i Norge. Men dette påvirker ikke salget av busser som går via den dedikerte busselgeren Dagfinn Sollid Heitmann. Han vil fortsette å selge både store og små busser til kunder i Norge og resten av norden.

«Iveco Bus hvor jeg er selger vil ikke være berørt av overtagelsen. Hedin vil ikke ha ekslusivitet på minibusser, og Iveco Bus vil også selge minibusser. Det er viktig der minibusser er en del av et bussanbud», sier Heitmann.

Iveco har hatt en stor fremgang på bussmarkedet i Norge de siste 10-15 årene. Og i de senere årene har det blitt levert flere store ordre til ulike kunder over hele landet. Iveco Crossvei og Iveco Daily er populære modeller i hele Norden.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.