Solaris leverer 200 leddbusser til Beograd

Malgorzata_Olszewska_Solaris_Ceran_Nebojsa_GSP_BelgradeForleden signerte representanter for Solaris Bus & Coach kontrakten for levering av 200 Urbino 18 lavt gulv leddbusser til kommunal transport operatør i Beograd i Serbia.

Ordren er et resultat av en anbudskonkurranse vunnet av Solaris,  for levering av 180 busser med en opsjon på å øke antallet med opptil 15 prosent. Operatøren benyttet seg av denne muligheten og kontrakten omfatter også leveranse av 200 leddbusser, samt levering av reservedeler i en to-års garantitid.

Produksjonen vil finne sted i år. I henhold til avtalen, vil de første bussene ankommer Beograd etter begynnelsen av juli og levering av alle 200 busser skal være ferdig innen utgangen av oktober 2013, skriver Solaris i en pressemelding.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.