Lengre telefontid hos Statens Vegvesen

Nå får du svar hos Statens vegvesen om kvelden. På telefon 02030 vil du få informasjon om førerkort og kjøretøy fram til kl. 19.45 på ukedagene.

 – Vi ønsker å være tilgjengelig når brukerne trenger oss, sier Bodil Rønning Dreyer, som er direktør for trafikant- og kjøretøyområdet i Vegdirektoratet. – Jeg vil gi honnør til våre ansatte som bidrar til å gjøre dette mulig, legger hun til. 

5000 telefoner
Hver dag svarer vi på mer enn 5000 telefoner om kjøretøy og førerkort. Både privatpersoner og profesjonelle brukere som trafikkskoler og bilforretninger kan ha nytte av å komme i kontakt med oss utover ettermiddagen.

Trafikkstasjonene og kontorstedene har samme åpningstid som tidligere.

Vår utvidede telefontjeneste gir veiledning og informasjon, kan ta imot bestilling på førerprøve etc. Saker som krever saksbehandling og formelt vedtak blir sendt videre og ikke avgjort over telefon.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.