Smugtitt på høstens filmprogram

Bussmagasinets ansatte har absolutt ikke ligget på latsiden i sommer. Innen kort tid slippes en rekke nye filmer og her er en smakebit av hva dere har i vente på Bussmagasinet sin Youtube-kanal.

«Vår egen tv-kanal på Youtube er populær og med tusentalls visninger hver gang en ny film slippes. De fleste av våre filmer er spilt inn her i Norge og med vakker norsk natur. Men i sommer har vi også tatt turen over til Island. Et lang med spektakulær natur og vel så pektakulære busser», sier redaktør Tom Terjesen.

Det er filmfotograf og produsent Magne Håheim som står bak disse filmene og han merker at interessen for kanalen er vel så stor utenfor Norge som i Norge.

«Selv om våre filmer er med norsk språk, så ser vi at vi treffer det utenlanske publikum vel så bra. Nær 80 prosent av våre seere er utenfor Norge. Men vi håper at vi kan nå ut til enda flere her i Norge fremover, det er dem vi sikter til med vårt arbeid», sier Håheim.

Den 2. september slippes høstens første film på Bussmagasinet sin Youtube-kanal. Men allerede nå kan dere få en smakebit av høstens filmprogram!

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.