Skolebuss utfor veien med fire passasjerer

En skolebuss kjørte utfor veien og veltet ved Selåsvatn i Aust-Agder tirsdag morgen. Det var fire passasjerer ombord i bussen. Skolebarna kom fra det med sjokket. Sjåføren fikk mindre kuttskader.

Det var en skolebuss som tirsdag morgen kom utfor veibanen og veltet ved Selåsvatn i Åmli kommune, Aust-Agder. Det var fire skolebarn i bussen da ulykken skjedde.

I følge sjåføren, som fikk noen kuttskader, så var det et rådyr som hoppet ut i veibanen, slik at sjåføren mistet kontrollen over bussen.

Bussen traff et tre og veltet over på siden. Begge dørene ble blokkert, slik at evakueringen måtte skje gjennom bussens takluke. Ingen av passasjerene fikk skader, men sjåføren pådro seg mindre kuttskader.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.