Ny sjef for VDL Bus & Coach Norway

VDL Bus & Coach Norway styrker sin posisjon og ansetter Frank Reichel som ny direktør. Frank har over 20 års erfaring fra bransjen og vil ta VDL inn i den norske bussfremtiden.

I dag begynte Frank Reichel som ny direktør for VDL Bus & Coach Norway. Han har over 20 års erfaring fra bransjen og vil, sammen med sitt team styrke VDL sin posisjon i Norge.

– VDL Bus & Coach er en vellykket og profesjonell familiebedrift med sterk posisjon på det norske buss- og turbussmarkedet. Strategien til VDL med skreddersydde løsninger gir nøkkelløsninger gjennom å tenke proaktivt sammen med kundene for å hjelpe dem fremover, noe som også passer min tenkning. Jeg ser virkelig fram til å starte i den nye stillingen og bidra til videre vekst for VDL Bus & Coach i Norge, sier Frank Reichel.

Videreutvidelse av VDL Bus & Coach Norway
Sami Ojamo, som for tiden er fungerende direktør for VDL Bus & Coach Norway AS, vil fortsette som forretningsutviklingsleder på kollektivtransportmarkedet i Norge, Sverige og Finland. Til denne posisjonen hører overgangen til e-mobilitet, innovasjon og nye virksomheter. Sami vil også være involvert i den videre utvidelsen av VDL Bus & Coach Norway. Dette inkluderer VDL Bus & Coach sin posisjon som partner for overgangen til nullutslippstransport.

– Norge er en av de fremste i Europa når det gjelder overgangen til e-mobilitet. Det vil være spennende å fortsette utviklingen av E-Mobility-løsninger og innovasjoner for VDL i min nye rolle som utvklingssjef for kollektivtranssport i for Norge, Sverige og Finland, sier Sami Ojamo.

– Norge har vært et viktig opplærngsområde for VDL Bus & Coach. I tillegg har Norge vist klare ambisjoner for kollektivtrafikk med nullutslipp, hvor VDL Bus & Coach forbereder seg på å spille en viktig rolle. Vi er veldig glade for å kunne ønske Frank velkommen til vårt team hos den norske VDL Bus & Coach-organisasjonen. Vi vil samtidig takke Sami Ojamo for sin innsats som administrerende direktør og ønsker ham suksess i sin nye rolle, sier Marcel Jacobs, kommersiell direktør for VDL Bus & Coach.

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.