Mellor Orion E på IAA

Mellor ønsker å få større markedsandel i Europa, stiller ut på IAA messen for kommersielle kjøretøy.

Det har gått 12 måneder siden Rochdale-baserte, småbussprodusent begynte å komme inn på det europeiske markedet ved å utnevne E-VADE som sin representant for Tyskland. Sammen med lignende distributører i Skandinavia og Benelux har de oppnådd stor suksess. Nå viser de frem bussen på IAA messen for kommersielle kjøretøy. De har med seg modellen Orion E som er full elektrisk 16 setebuss. Denne hadde europeiske lansering på Busworld i 2017.

– Mellors internasjonale ekspansjonsaktivitet ble satt i gang på Busworld i fjor, og nå i år er det veldig spennende for selskapet å delta i den høyt profilerte IAA-utstillingen for første gang, sier den nylig utnevnte salgssjefen for Europa, Tom Morrison.

– I tillegg til å se lokale markedskunder og de fra land som dekkes av våre etablerte distributører, gleder vi oss til å møte besøkende fra markeder fra hele verden, som Malaysia, Singapore og Canada.

Millor Orion E vil være tilgjengelig på standen for nærmere øyesyn. Men det vil også være mulighet til å snakke om de andre modellene som Millor leverer som, Strada LD/HF og Tucana II.

Den engelske bussprodusenten håper på stort oppmøte på stand M95 som de har sammen meed E-Vade.

Og i tillegg til IAA messen vil Mellor være tilstede på Euro Bus Expo i Birgminham fra 30. oktober.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.