Schaus inn i FlixBus

Som første norske busselskap går nå Schaus Buss AS inn i partnerskap med FlixBus. De skal operere på ruten mellom Oslo og København.

Schaus Buss AS har over 70 års erfaring med persontransport og er i dag en av de lendende selskapene på Østlandet. I dag ble det kjent at de inngår partnerskap med tyske FlixBus.

– Vi har sett på at det har blitt mer og mer populert for svensker å reise til Oslo, sier Jelena Jovanovic, presschef på FlixBus.

Nå skal Schaus Buss AS operere på strekningen Oslo – København via Gøteborg.

– Mange arbetspendler til Norge og så finnes det andre som vil oppleve den norska huvedstaden helt enkelt. Flest passasjerer reiser med oss til norska byer som ligger opp til fire timers reise fra deres avreisedestinasjon, sier hun.

FlixBus ble grunnlagt i 2013 med hovedmål om å nå ut til den digitale passasjeren. Tanken bak organisasjonen Flixbus er at bestillingen skal foregå på digital plattform. I dag knyttes så og si hele Europa sammen med flixBus busslinjer. Oslo – Berlin via Gøteborg har blitt en suksess med avreise flere ganger om dagern fra Oslo Bussterminal Galleriet.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.