– Håper på et positivt samarbeid med FlixBus

 – Vi håper dette kan være starten på et positivt samarbeid og gleder oss til å levere vår velkjente Schaus-kvalitet, sier daglig leder Lasse Aastrand hos Schaus Buss AS.

Schaus Buss AS har over lengre tid hatt et tett og godt samarbeid med Swebus og kjørt supleringsbuss for dem i helgene. For kort tid siden kjøpte FlixBus opp Swebus fra Nobina og tok samtidig over rutenettet til det svenske selskapet. Inkludert i dette var ruten Oslo – København via Gøteborg.

– Schaus Buss har hatt et langt og meget godt samarbeid med Swebus og kjørt forsterkningstrafikk i helgene, sier daglig leder Lasse Aastrand hos Schaus Buss AS som legger til at de har kjørt flere av Swebus sine ruter.

Han viser til rutene mellom Oslo og Karlstad, samt Oslo Gøteborg hvor det har vært for å avhjelpe de passasjer-toppene Swebus har hatt på fredager og søndager.

– Som kjent har FlixBus kjøpt Swebus, og for oss på Schaus er det helt naturlig å tilby den nye eieren/operatøren de samme mulighetene for forsterkningstrafikk, sier han.

– Vi har derfor inngått og videreført vårt samarbeid hvor vi vil kjøre noen enkeltavganger på FlixBus sitt rutenett. I første omgang gjelder dette fredag og søndagsavganger mellom Oslo og Gøteborg. Forsterkningstrafikken Blir kjørt med Schaus-buss skiltet FlixBus og en Schaus-sjåfør bak rattet, avslutter Aarstrand.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.