Scanias nye Interlink settes i trafikk

De første Scania Interlink-bussene har ankommet Norge, og klargjøres nå til å rulles ut på veien. Bussene forventes å settes i trafikk i slutten av mai, og dette blir de første bussene av denne modellen som ruller ut på norske veier. JVB tar i bruk bussene allerede før pressen har fått teste produktet!

JVB i Fagernes har allerede mottatt sine to første busser av typen Scania Interlink. Dette er de første bussene Scania leverer av bussmodellen til Norge, og noen av de første bussene fabrikken i Finland leverer til kunde. Valdresekspressen har opplevd en økning i passasjerantallet, og allerede to år etter forrige bussinnkjøp, investerer Valdresselskapet i nye busser. JVB kjøpte inn to-akslede Scania Irizar i6 forrige gang, og oppgraderer og utvider denne gangen bussparken med treakslede Scania Interlink.

Det var en stolt Helge Kvame som kunne vise frem de nye bussene i Fagernes fredag ettermiddag. Med en helt ny og unik spesifikasjon av rullestolheis og interiørløsning innvendig, kommer bussen til å vekke oppsikt blant passasjerene fremover. Også utvendig er Interlink en flott og moderne buss, med tydelige trekk fra sin forgjenger OmniExpress. Nye fine detaljer som en ny front, stilige hjulbuer og en fin bakpart, gjør Scania Interlink til en moderne og funksjonell buss. Helge Kvame går en spennende sommer i møte, da han 1. juli overtar som daglig leder i JVB. Kristoffer Kvame går av etter å ha vært daglig leder i selskapet siden 90-tallet, men holder seg i firmaet ved å sitte i selskapets styre.

IMG_3508