SAGAsystem utvider partneravtale med Idha Online

SAGAsystem har jobbet med Idha Online og Autodata i lengre tid og utvider nå samarbeidet til en full integrert løsning. Den sterke etterspørselen etter komplette flåtestyringssystemer gjør at analalyse verktøyet til Idha Online er en viktig del av Tenix buss systemet når det gjelder nedlasting og analyse av fartskriver data. SAGAsystem er ansvarlig for den utstyr og selve data nedlastingen.

– Denne avtalen er viktig for oss som leverandør for systemer til buss segmentet og styrker porteføljen vår til å inkludere en komplett løsning for automatisk nedlasting av fartsskriver data, sier Robert Barth Jacobsen, Daglig leder SAGAsystem AS.

Målet er å utnytte det beste fra begge systemene og skape enda større verdi for buss selskap og kunder i en tid hvor tradisjonelle flåtestyringssystemer tar steget inn i fremtiden.

– SAGAsystem er en viktig partner for oss i satsingen på Idha Online i det norske markedet, sier Tor A. Warhuus i Autodata AS.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.