Sagasystem styrker satsingen på digitale løsninger

Teknologiselskapet Sagasystem styrker satsingen på digitale løsninger for kollektivtransporten og henter inn ny leder som Sagasystem kaller «Digitalsjef». 

Den nye Digitalsjefen i Sagasystem heter Torbjørn Barslett og kommer fra Ruter, hvor  Barslett har vært sentral i digitaliseringsarbeidet.

«Vi er svært fornøyde med å få Torbjørn Barslett inn som leder for denne viktige satsingen for selskapet vårt og for våre kunder og partnere. Torbjørn har med seg verdifull kompetanse og solid erfaring med systematisk og innsiktsdrevet utvikling av digital innovasjon og kundereise», sier Robert E. Jacobsen, Daglig leder Sagasystem.

«Vi har ambisiøse mål for hva vi skal få til, og for å lykkes må vi skape et kraftsenter for utvikling og fremdrift i selskapet. Torbjørn skal lede denne satsningen. Hans bakgrunn innen strategi- og kundebrevet utvikling og kundereiser fra Ruter blir svært viktig for oss. Det han har oppnådd i sitt tidligere arbeid er imponerende og vi har store forventninger til hva han vil tilføre Sagasystem», sier han videre.

Torbjørn Barslett gleder seg til nye utfordringer i et spennende, aktuelt felt innen kollektivtransporten.

«Jeg gleder meg til nye utfordringer i en bransje i endring. Sagasystem er et innovativt selskap med kjente merkevarer og en sterk posisjon. Det gjør selskapet godt posisjonert til å skape neste generasjons løsninger for IT løsninger innen kollektivtransporten», sier Barslett.

Torbjørn Barslett starter i den nye jobben i begynnelsen av mars.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.