SAGAsystem med digital feil- og servicerapport

Busselskaper har etterspurt muligheten for å forenkle hverdagen med en digital feil- og servicerapport. Nå lanserer SAGAsystem DFS rapport som fungerer på alle mobile plattformer.

SAGAsystem har lyttet til kundene og kommet opp med et verktøy som skal forenkle hverdagen for både sjåfører og busselskaper. DFS rapport er enkel og effektiviserer hverdagen betraktelig. Produktet er basert på markedets siste teknologistandarder og det fungerer på alle mobile platformer.

Med DFS kan en lett sende feilrapporter omgående. Rapportere hendelser via mobil plattform, digitalisere sjekklister og holde alle parter oppdatert. Digital flyt av kommunikasjon er også noe av det systemet er beregnet på. Alt for å bedre effektiviteten.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.