Ruter innstiller avganger

Alle avganger til og fra Holmlia, Kolbotn og Hauketo vil bli innstilt sent i ettermiddag og i kveld.

– Vår operatør varsler driftsstans på bussavganger som kjører i Oslo sør, nærmere bestemt Holmlia, Kolbotn og Hauketo. De har store utfordringer med kalde batterier på bussene og utfordringer med rekkevidde og lading. Dette vil føre til at vi senere i dag vil måtte innstille alle avganger til og fra områdene Holmlia, Kolbotn og Hauketo, sier Cathrine Myhren-Haugen, kommunikasjonssjef i Ruter.

Bussene skal lades, og vil bli satt i trafikk igjen når de er fulladet. Ruter planlegger for at morgendagens morgentrafikk går som planlagt, men reisende må regne med avvik nå i kveld.

Reisende som har mulighet rådes til benytte skinnegående trafikk, bl.a. tog på L2, R21, R22 og R23. T-banens linjer 1,2 og 3 kjører som normalt, det samme gjør trikk 13 og 19.

Reisegarantien gjelder.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.