Rune Myrseth ny administrerende direktør for Tide Buss AS

Rune Myrseth er utnevnt til administrerende direktør for Tide Buss AS, den største forretningsenheten i mobilitetsselskapet Tide AS.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Rune Myrseth velkommen til Tide. Han bringer med seg omfattende og betydelig toppledererfaring fra komplekse driftsorganisasjoner. Rune har bygget opp selskaper som har levert imponerende resultater med fornøyde kunder og medarbeidere. Kombinert med Runes personlige egenskaper og omfattende ledererfaring har han alt som skal til for å utvikle Tide Buss videre, sier konsernsjef Roger Harkestad i Tide AS.

Bergenseren Myrseth (47 år) kommer fra selskapet Edda Group, som er et av Nordens største bemanningskonsern. Myrseth etablerte Eterni Gruppen i 2011, som endret foretaksnavn til Edda Group i 2022. Myrseth har vært konsernsjef for Edda Group og administrerende direktør for Edda Group Norway. Forut for 2011, i en periode fra 1999, arbeidet Myrseth i Adecco, hvorav de siste 7 årene i stillingen som Divisjonsdirektør.

Myrseth har også bred styreerfaring fra nordiske selskaper.

– Tide er busser, bybaner, ruter, billetter, logistikk, holdeplasser og drivstoff. Men mest av alt er det mennesker. Kollektivbransjen har derfor mange likhetstrekk med bemanningsbransjen. Runes erfaringer fra virksomheter med mange ansatte og lave marginer er en stor fordel å ha med seg inn i vår bransje. Etter pandemien opplever bussbransjen økt etterspørsel og knapphet på arbeidskraft som en av utfordringene våre, sier Harkestad.

– Jeg ser frem til å bidra til at Tide når sine målsettinger, gjennom min erfaring fra å lede og utvikle større virksomheter, med spesialkompetanse innen rekruttering, oppfølging av offentlige kontrakter og anbudsprosesser. Jeg har stor respekt for denne bransjen og gleder meg stort til å bli kjent med så mange.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.