Reisemessen CMT 2022 er avlyst

Med nye korona-bestemmelser i Baden-Württemberg i Tyskland er det ikke mulig å arrangere messer og utstillinger. Dette gjelder også reisemessen CMT som var planlagt på Messe Stuttgart i dagene 15. til 23 januar 2022.

Det har vært stor forhåndsinteresse for messen fra både besøkende og utstillere. Det hjelper imidlertid ikke når de nåværende bestemmelsene gjelde fram til 17. januar. Også flere andre messer lider samme skjebne som CMMT.

– Etter at CMT 2021 fant sted digitalt, har vi forberedt oss intenst på en messe med folk til stede i januar, sammen med alle partnere og utstillere. Nå har også messearrangørene behov for fullbookede messer, sier Roland Bleinroth, administrerende direktør i Messe Stuttgart. Neste CMT er nå planlagt å finne sted i tidsrommet 14. til 22 januar 2023.

Halvdan Korsmo

Halvdan Korsmo har vært fagpresse-journalist siden 1970-tallet. Han har vært journalist og redaktør i flere anerkjente norske tidsskrifter. Han har tidligere vært norsk representant i juryene for International Truck of the Year og International Bus & Coach of the Year. Han er nå freelance-journalist i flere fagtidsskrifter, blant annet Buss Magasinet.