Persontrafik – Treffpunkt Gøteborg

18. oktober åpner Persontrafik dørene for årets store nordiske bussmesse i Gøteborg. Dette vil bli tidenes nyhetsdryss på messen, hvor nærmest alle leveradører er representert.

Vegg i vegg med Liseberg holder Persontrafik sin nordiske persontrafikkmesse med buss og taxi hus. Messen trekker til seg bransjefolk fra Norge, Sverige, Finland, Danmark og kan dermest kalles en nordisk messe.

Nettopp i år bør dere ta turen hit da det vil bli tidenes nyhetsdryss på messen. De aller fleste leverandører har en eller flere nordiske nyheter å vise frem.

Bussmagasinet vil være tilstede med journalist som fortløpende vil gi dere nyheter på nett og mer utfyldene i papirutgaven.

I tillegg til stappfulle messehaller, så vil det gjennom alle tre dagene være konferanser med viktige temaer innen kollektivtransporten. Noen av de viktigste omhandler førerløse busser og sikkerheten rundt dette. Her i Norge foregår det nå utprøving av slike førerløse busser.

Et annet tema går på hvor viktig invandrere er for kollektivtransporten, både som passasjer og som bussjåfører i et yrke som hele tiden trenger nye dyktige sjåfører.

VDL vil vise frem deres nyeste dobbeldekker FDD2 som for tiden triller i Norge på presentasjon. I tillegg vil det hos ulike leverandører bli vist frem fremtidens løsninger innen elektriske busser og hybridløsninger for busser.

Bussmagasinet er samarbeidspartner til Persontrafik 2016 (18. – 20. oktober)

Foto: Svenska Mässan

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.