Persontrafik 2021 avlyses

Persontrafik som skulle gått av stabelen i Gøteborg i Januar er nå avlyst. Dette selv om den svenske regjeringen skulle ha åpnet for større samlinger av mennesker.

Persontrafik er en buss og taximesse som avholdes annet hvert år i Sverige. Messen skulle etter planen ha åpnet dørene i oktober i år men ble først flyttet til januar 2021. I følge arrangørene så har de ventet på signal fra regjeringen om lov til å samle større grupper av mennesker enn det som er lov i dag. Det foreligger ingen dato fra den svenske regjeringen og dermed blir tiden for knap for arrangøren for å kunne planlegge en messe i januar.

Det ble derfor klart at den neste Persontrafik messen bli avholdt i Stockholm i oktober 2022.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.