Det er brudd i lønnsforhandlingene

I dag ble det brudd i årets lønnsforhandlinger. Den 18. September setter partene seg ned rundt bordet til riksmeklingsmannen.

– Dette er et hovedkrav for oss, og er det ingen vilje fra arbeidsgiverne å komme oss i møte på det, er det liten vits å fortsette forhandlingene. Da blir det brudd og mekling, sa Fellesforbundets forhandlingsleder Dag Einar Sivertsen til Fri fagbevegelse ved forhandlingsstart

Kort tid etter ble det brudd og bruddet innebærer at Riksmeklerens kontor blir inolvert, og at partene går i frivillig mekling. Dette skjer fra og med 18. September.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.