Persontrafik 2018 er åpnet

Stockholm: Folk stod tidlig i kø mandag morgen når dørene til årets Persontrafik åpnet.

Bare en kort busstur ut fra Stockholm sentrum ligger messeområdet hvor Persontrafik holder hus. Messen inneholder i år en rekke konferanser i tillegg til utstillingen.

Nyheter skal vi komme tilbake til, men vi kan allerede nå melde om Arctic Tours nye Van Hool TX17 står utstilt.

Samarbeidet med de nordiske landene er stort og Persontrafik er å regne som en nordisk buss- og mobilitetsmesse.

Messen arrangeres annet hvert år og vekslet mellom Gøteborg og som i år i Stockholm. De årene messen er i Gøteborg tiltrekker den mange flere bransjefolk fra Norge og Danmark, men de sliter litt med med å få nordmenn og dansker til å ta turen over til den svenske hovedstaden. Dette ønsket er å endre, ved at de i år har samlet alle de nordiske konferansene under samme tak.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.