Person fastklemt under buss

En person ble påkjørt og fastklemt under en buss i Grimstad sentrum onsdag formiddag. Bussen måtte løftes opp med hydraulisk utstyr for å få personen fri.

Like før halv ellve onsdag formiddag ble en person påkjørt av en buss ved Voss bakke i Grimstad sentrum i Aust-Agder. Personen havnet under bussen og ble liggende fastklemt.

Personen var ved bevisthet hele tiden, men måtte hjelpes løs. Det ble brukt hydraulisk jekk for å få personen fri fra bussen. Vedkommende ble kjørt til sykehus i ambulanse. 10.40 melder politiet at personen er fri fra bussen. Vedkommende er på vei til sykehuset og ved bevisthet.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.