Unibuss henter ansatt fra Norwegian

Et av Norges største busselskaper, Unibuss, rekrutterer fra Norwegian. Tonje Wikstrøm Frislid er ansatt som ny driftsdirektør i Unibuss og tiltrer stillingen 15. april. Hun vil inngå i konsernledelsen i Unibuss og rapportere til administrerende direktør.

Wikstrøm Frislid kommer fra stillingen som Vice President Crew Management i Norwegian, hvor hun ledet enheten med ansvar for å levere ferdig planlagte og kvalifiserte crew til alle Norwegians ruter. Hun har tidligere vært ansvarlig for crew-optimering og kostnadseffektiv planlegging, jobbet som crewplanlegger, vært forhandlingsansvarlig, etablert ny planavdeling og vært prosjektansvarlig for nytt crew-system i samme selskap.

– Unibuss er svært glad for at Wikstrøm Frislid har takket ja til denne tunge og strategisk viktige stillingen hos oss. Vi gjorde i høst en organisasjonsendring hvor alle driftsområder ble samlet i én enhet. Tonje skal lede denne enheten, med ansvar for å bemanne, drifte og renholde alle busser i Unibuss AS, sier Øystein Svendsen, administrerende direktør i busselskapet.

Wikstrøm Frislid har en Master of Arts in International Communication fra Maquaire University i Sydney, samt grunnfag og mellomfag i statsvitenskap og grunnfag i samfunnsøkonomi og privatrett fra Universitetet i Oslo.

– Unibuss er et stort og spennende konsern, med svært mange dyktige medarbeidere. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i et av landets største busselskap i en periode hvor kollektivbransjen opplever sterk vekst, sier Tonje Wikstrøm Frislid.

I Unibuss får Tonje ansvar for en nyopprettet driftsenhet, som omfatter alle driftsområder i fire fylker. Hun får dermed ansvaret for rundt 1 500 medarbeidere i et av Norges største busselskaper

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.