Slutt på forsinkelser og klager

Etter at El-bilene ble kastet ut av kollektivfeltet på Mosseveien mellom Fiskevollen og Kongshavn har det blitt slutt på forsinkelsene. Samt så har klagene til Ruter stilnet helt opp.

– Vi fikk ganske mange klager tidligere på at bussen var 5-10-15 minutter forsinket i morgenrushet. Nå er den inne på tiden, sier Øystein Dahl Johansen som er kommunikasjonsrådgiver i Ruter til NRK.

Når det ble satt i gang rehabilitering av Brynstunellen så ble El-bilene kastet ut av kollektivfeltet. Dette har gjort susen på trafikkflyten for bussene. Nå kjører de en snittfart på 41.1 kilometer i timen, mot 32,7 mens El-bilene fikk kjøre i samme felt.

Nå diskuteres det om det skal bli permanent forbud mot El-biler i kollektivfeltet på denne strekningen.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.