Oslobuss AS kjøper Unibuss Tur

Ryktene har lenge svirret, men nå er det klart. Oslobuss AS har kjøpt opp Unibuss Tur AS. Datter selskapet til Unibuss AS er nå solgt i sin helhet.

«Dette oppkjøpet betyr at vi nå har flere dyktige sjåfører og busser i vår flåte», skriver Oslobuss på deres facebookside.

Tirsdag ble det offesielt at datterselskapet til Unibuss AS, Unibuss Tur AS er solgt til Oslobuss AS. I dag har Unibuss Tur 18 ansatte og rundt 20 busser.

«Alle de ansatte blir med videre i Oslobuss, og det er vi veldig glade for. Sammen skal vi jobbe for å møte den økende etterspørselen i turbussmarkedet. Og ikke minst skape gode og komfortable turbussopplevelser for både liten og stor», skriver de videre.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.