En omkommet og fem skadd i bussulykke på E16

Bussjåføren er bekreftet omkommet og fem er lettere skadd etter at en buss og lastebil kolliderte ved Nakkagjeldstunnelen 20 kilometer vest for Voss.

Det var Nettbuss ekspressavgang klokken 11.30 fra Sogndal til Bergen som kolliderte med en lastebil fra Asko Vest. Bussen kjørte så inn i tunnelmunningen og ble stående inni Nakkagjeldstunnelen.

Passasjerene ble evakuert ut av bussen gjennom vinduer og fem ble sendt med lettere skader til sykehus. En person er bekreftet omkommet etter ulykken. Lastebilsjåføren er ikke fysisk skadd, men veldig breget ette ulukken, melder bt.no.

Det var 17 passasjerer ombord i ekspressbussen.

 

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.