Odd blir den nye løvenes konge på bussmarkedet

MAN Truck & Bus Norge AS har ansatt Odd Romundstad (53) som ny salgsdirektør for buss. Romundstad har lang fartstid som selger hos Mercedes-Benz Nyttekjøretøy hvor han hadde ansvaret for merkene Mercedes-Benz og Setra.

I 12 år var Odd Romundstad ansatt som salgsdirektør for buss i Mercedes-Benz Norge. Her hadde han snavaret for Mercedes-Benz og siden og Setra. Tidligere har han jobbet både for Norgesbuss og i VY. Nå bytter han ut stjernen mot en brølende løve.

– Jeg ser frem til å videreføre det gode arbeidet som Svein Brakstad og bussavdelingen har gjort i mange år. Med mange spennende nyheter på gang ser jeg frem mot å jobbe med kunnskapsrike medarbeidere i hele Norge i et arbeidsmiljø med fokus på nyttekjøretøy, sier Romundstad.

Romundstad etterfølger Svein Brakstad, etter en innarbeidingsperiode. Svein Brakstad går av med pensjon ved årsskifte. 

Odd Romundstad tiltrådde stillingen 1. oktober i år. MAN Truck & Bus er en av Europas ledende produsenter av nyttekjøretøy og transportløsninger og omsatte for om lag 11 milliarder euro i 2019. Produktporteføljen omfatter varebiler, lastebiler, busser, gass- og dieselmotorer, samt serviceløsninger innenfor persontransport og godstransport. MAN Truck & Bus er et selskap i TRATON SE og har over 37 000 ansatte globalt.

Tom T.

Tom Terjesen er født i Kristiansand, men bor nå på Tromøya i Arendal. Begynte tidlig å få interessen for trykt media. Var løpegutt i avisen Sørlandet. Flyttet som 12 åring til Kvinesdal og begynte umiddelbart som ung frilanser for avisen Agder. Som 19 åring flyttet han til Høvåg og var med på oppbyggingen av Høvågavisa. Senere har han vært frilanser for en rekke tidsskrifter landet over. 2002 grunnlag han Bussmagasinet som i dag er landets største og viktigste fagtidsskrift for bussbransjen. Han er også president i den internasjonale Bus & Coach jury.